RockLife Rock Metal Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Standart Ondokuz (19) Mayıs Üniversitesi Telefon No Adresi Bilgiler

YazarMesaj
Su-Perisi
Özel Üye
Özel Üye
Su-Perisi

Başarı Puanı : 3436
Rep Puanı : 1
İş/Hobiler İş/Hobiler : Öğrençi

Standart Ondokuz (19) Mayıs Üniversitesi Telefon No Adresi Bilgiler Empty
MesajKonu: Standart Ondokuz (19) Mayıs Üniversitesi Telefon No Adresi Bilgiler   Standart Ondokuz (19) Mayıs Üniversitesi Telefon No Adresi Bilgiler Icon_minitimeC.tesi Ekim 16, 2010 2:12 pm

Ondokuz (19) Mayıs Üniversitesi
(Üniversiteler)

Telefon No : 0 362 214 19 02 (2 Hat)
Web Adresi : Omu.Edu.Tr

1975 yılında kuruldu.

Yerleşim: Üniversite şehir merkezinden 18 km uzaklıkta Samsun-Bafra karayolu üzerinde 6 000 dönüm arazi üzerine kurulu.

Eğitim: Türkçe olarak yapılıyor.

Akademik birimler: Üniversite bünyesinde 14 fakülte, 14 meslek yüksekokulu, 3 enstitü, 2 yüksekokul, 11 araştırma ve uygulama merkezi bulunuyor.

Barınma: Kredi ve Yurtlar Kurumu’na bağlı toplam 5 412 (2 300 kız, 3 112 erkek) yatak kapasiteli yurtlar var.

Beslenme: Bütün kampüslerde ihtiyacı karşılayacak düzeyde ucuz ve kaliteli yemek hizmeti veriliyor.

Teknoloji: Üniversitenin çeşitli birimlerindeki bilgisayar sayısı 700. Bilgi işlem Dairesi yoluyla sürekli internet erişimine sahip olan üniversite alt yapı çalışmalarını tamamlamak suretiyle bütün eğitim araştırma birimlerine hizmet vermeyi amaçlıyor.

Sağlık hizmetleri: Mediko-Sosyal Merkezi’nde 2 pratisyen doktor, 1 eczacı ve 3 hemşire görev yapıyor.

Spor tesisleri: Olimpik yüzme havuzu ve 1 500 seyirci kapasiteli açık hava sahası bitirilme aşamasında. Ayrıca 10 farklı branşta spor yapma imkanı sunan açık ve kapalı spor kompleksleri var.

Standart Ondokuz (19) Mayıs Üniversitesi Telefon No Adresi Bilgiler
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Standart Dicle Üniversitesi Telefon No Adresi Bilgiler
» Standart Süleyman Demirel Üniversitesi Telefon No Adresi Bilgiler
» Standart TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Telefon No Adresi Bilgiler
» Ege Üniversitesi Telefon No Adresi Bilgiler
» Koç Üniversitesi Telefon No Adresi Bilgiler