RockLife Rock Metal Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Romantik sozler

YazarMesaj
ßy_€L€kTroO
Özel Üye
Özel Üye
ßy_€L€kTroO

Başarı Puanı : 6556
Rep Puanı : 13
Yaş Yaş : 34
İş/Hobiler İş/Hobiler : Öğrenci

Romantik sozler Empty
MesajKonu: Romantik sozler   Romantik sozler Icon_minitimePaz Ekim 10, 2010 12:53 pm

Ayriliklar küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir.Tipki rüzgarin mumu söndürüp yangini güçlendirdigi gibi.

♥ Gül bahçesinde geçsede ömrüm inan üstüne gül koklamam gülüm seni koklamak olsada ölüm ugrunda ölmeye deger gülüm

♥ Dünyada 2 renk gül olsunbiri kirmizi digeri beyazsen beni unutursan kirmizilar solsunben seni unutursam beyazlar kefenim olsun.

♥ Kimbilir hangi aksam günesle beraber bende sönecegim kimbilir hangi ellerden son suyumu içecegim belki göremeden ölecegim fakat yinede seni 'EBEDiYEN SEVECEGiM'

♥ Bir gün bir rüzgar eserse oralara.Benim sana olan sevgimi fisildarsa kulagina unutma sende bana bir tutam sevgi yolla

♥ Dünyan öyle bir kararsin ki seni aydinlatan tek isik gözlerim olsun

♥ Sevmek ölmektir bence ben de sevmistim ölmeden önce

♥ Sari giyer günes olursun Mavi giyer deniz olursun Siyah giyer matem olursun Kimbilir belki bir gün Beyaz giyer benim olursun.

♥ Gözlerin NehirKirpiklerin Köprü OlsunBen Tam Üzerinden Geçerken Ipler KopsunDüstügüm O Yer DUDAKLARIN OLSUN.

♥ Yalnizlik gecelerinUmit bekleyenlerinHayal caresizlerinYagmur sokaklarin Tebessum dudaklarin Sen ise yalniz benimsin birtanem.

Romantik sozler
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Ağır Sözler - Koyan sözler - Laf Sokan Nickler
» Harbi sözler - En baba harbii sözler
» Ashab'ın ve Alimlerin Sözleri - Sabır Üzerine Sözler - Sabır Sözleri - Şükretmek - Hikmetli Sözler
» Yalancı Romantik
» Dil İle İlgili Sözler