Ayriliklar küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir.Tipki rüzgarin mumu söndürüp yangini güçlendirdigi gibi.
♥ Gül bahçesinde geçsede ömrüm inan üstüne gül koklamam gülüm seni koklamak olsada ölüm ugrunda ölmeye deger gülüm
♥ Dünyada 2 renk gül olsunbiri kirmizi digeri beyazsen beni unutursan kirmizilar solsunben seni unutursam beyazlar kefenim olsun.
♥ Kimbilir hangi aksam günesle beraber bende sönecegim kimbilir hangi ellerden son suyumu içecegim belki göremeden ölecegim fakat yinede seni 'EBEDiYEN SEVECEGiM'
♥ Bir gün bir rüzgar eserse oralara.Benim sana olan sevgimi fisildarsa kulagina unutma sende bana bir tutam sevgi yolla
♥ Dünyan öyle bir kararsin ki seni aydinlatan tek isik gözlerim olsun
♥ Sevmek ölmektir bence ben de sevmistim ölmeden önce
♥ Sari giyer günes olursun Mavi giyer deniz olursun Siyah giyer matem olursun Kimbilir belki bir gün Beyaz giyer benim olursun.
♥ Gözlerin NehirKirpiklerin Köprü OlsunBen Tam Üzerinden Geçerken Ipler KopsunDüstügüm O Yer DUDAKLARIN OLSUN.
♥ Yalnizlik gecelerinUmit bekleyenlerinHayal caresizlerinYagmur sokaklarin Tebessum dudaklarin Sen ise yalniz benimsin birtanem.