RockLife Rock Metal Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Sabri: "Yardım et hocam"

YazarMesaj
ßy_€L€kTroO
Özel Üye
Özel Üye
ßy_€L€kTroO

Başarı Puanı : 6556
Rep Puanı : 13
Yaş Yaş : 34
İş/Hobiler İş/Hobiler : Öğrenci

Sabri: "Yardım et hocam" Empty
MesajKonu: Sabri: "Yardım et hocam"   Sabri: "Yardım et hocam" Icon_minitimePaz Haz. 07, 2009 8:12 am

Sabri: "Yardım et hocam" 9627_B_sabri011

Sıkıntılarla dolu bir sezonu geride bırakan G.Saray'da yaşanan ekonomik kriz, en çok yerli futbolcuları etkilerken sıkıntı, A Milli Takım'ın kampına da yansıdı.

Geçen sezon maddi açıdan büyük sıkıntılar yaşadıklarını belirten Sabri Sarıoğlu, Milli Takımlar Teknik Sorumlusu Fatih Terim'den bu konuda yardım istedi. Lyon'da oynanan Fransa milli maçından sonra yaşadıkları sıkıntıları Terim'le paylaşan Sabri, "Yardım et hocam, paramızı alalım" dedi.

Sarı kırmızılı takımdaki krizden en çok yerli futbolcuların etkilendiğini savunan Sabri Sarıoğlu, şunları söyledi: "Ekonomik açıdan mağdur durumdayız. Paralarımızı düzenli olarak alamıyoruz. Borç içinde yaşıyoruz. Sezon başından bu yana huzurumuz yok.

SEN FUTBOLUNU OYNA

Yöneticilerle konuştuğumuzda, 'Yeni stat yaptırıyoruz, biz de zor durumdayız. Bankalar kredi vermiyor' diyerek bizleri oyalıyorlar. Ne yapacağımızı şaşırdık. Bu konuyla ilgilenirsen bizleri sevindirirsin."

Camianın içerisinden gelip, G.Saray'da efsaneleşen Fatih Terim, bu konuda elinden geleni yapmaya çalışacağını ifade ederken, "Kriz, herkesi olumsuz etkiledi. Ben, bu konuyla bizzat ilgileneceğim. Dönüşte paranı almana yardımcı olurum. Kafanı bu tür konulara takma. Sen futbolunu oyna, gerisine karışma" diyerek moral vermeye çalıştı.

07.06.2009
Kaynak : Hürriyet

Sabri: "Yardım et hocam"
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» "Karışma Hocam Sen"
» Sana " Yar " Diyorum " Yaram " Kanıyor..
» "Bizim lobimiz değil, camiamız güçlü"
» "Galatasaray sahaya yenmek için çıkar"
» "G.Saray çok önemli bir meydan okuma"