RockLife Rock Metal Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Adım adım Lucas Neil

YazarMesaj
ßy_€L€kTroO
Özel Üye
Özel Üye
ßy_€L€kTroO

Başarı Puanı : 6556
Rep Puanı : 13
Yaş Yaş : 34
İş/Hobiler İş/Hobiler : Öğrenci

Adım adım Lucas Neil Empty
MesajKonu: Adım adım Lucas Neil   Adım adım Lucas Neil Icon_minitimePaz Haz. 07, 2009 8:09 am

Adım adım Lucas Neil 148_B_lucasneill002

Frank Rijkaard'ı takımın başına getirerek Avrupa'yı ayağa kaldıran Galatasaray yönetimi geçen sezon da kadrosuna katmak istediği Avustralyalı Lucas Neill için bir kez daha düğmeye bastı.

Galatasaray'ın Avustralyalı yıldızı Harry Kewell'ın önerisiyle Galatasaray'ın gündemine gelen Neill ile Avustralya Milli Takımı'nda iki yıl birlikte çalışan G.Saray'ın yeni antrenörü Neeskens'in de olumlu rapor verdiği öğrenildi.

West Ham ile sözleşme yenilemeyen 31 yaşındaki Neill hem stoper hem de sağ bekte görev yapabiliyor. Öte yandan sezonu Real Sociedad'da kiralık olarak tamamlayan ve Galatasaray'la 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Necati'ye Yunanistan'dan İraklis kulübünün talip olduğu, kaleci Aykut'un da G.Antepspor ile görüştüğü bildirildi. Bu arada Servet ise tatilden yararlanarak Umre'ye gitti.
07.06.2009
Kaynak : Sabah

Adım adım Lucas Neil
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Allen Iverson adım adım geliyor
» Sibel Can Benim Adım Aşk 2009
» Sil Baştan - Beş Zümrüt - Helen Bianchin - Jennie Lucas