RockLife Rock Metal Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Ronaldo ağız değiştirdi

YazarMesaj
ßy_€L€kTroO
Özel Üye
Özel Üye
ßy_€L€kTroO

Başarı Puanı : 6556
Rep Puanı : 13
Yaş Yaş : 34
İş/Hobiler İş/Hobiler : Öğrenci

Ronaldo ağız değiştirdi Empty
MesajKonu: Ronaldo ağız değiştirdi   Ronaldo ağız değiştirdi Icon_minitimePerş. Mayıs 28, 2009 3:09 pm

Ronaldo ağız değiştirdi 8106_B_ronaldo041

Daha üç gün önce, kulübünü bırakmayı düşünmediğini söyleyen ve, ''Manchester United benim evim'' diyen Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo, bu defa gelecek yıl aynı takımda kalıp kalmayacağı konusunda kararsız olduğunu belirtti.

Avrupa Şampiyonlar Ligi final maçında dün akşam Barcelona'ya 2-0 yenilen Manchester United'ın forvet oyuncusu Ronaldo, hafta başındakinden farklı bir açıklama yaptı. FIFA'nın internet sitesinde Pazar günü yer alan açıklamasında, ''Manchester United benim evim, kalbim burada atıyor. Oynamak istediğim yer de burası'' ifadelerini kullanan Ronaldo, dünkü maçın ardından ise, ''Gelecek yıl Old Trafford'ta oynayıp oynamayacağımı bilmiyorum'' ifadelerini kullandı.

Ronaldo, FIFA'nın yayın organındaki açıklamasını, son günlerde İngiltere ve İspanya medyasında, Real Madrid'e gideceğine ilişkin yer alan haberlere ithafen yapmıştı.

28.05.2009
Kaynak : AA

Ronaldo ağız değiştirdi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Ronaldo Temaları
» Ronaldo'nun yerine geliyor
» c.ronaldo & arda turan
»  Arda Turan only the Skills Like C.Ronaldo and Messi 2009/2010