ßy_€L€kTroO Özel Üye
Mesaj Sayısı : 2532 Başarı Puanı : 6556 Rep Puanı : 13 Kayıt tarihi : 15/05/09 Yaş : 34 Nerden : Almanya İş/Hobiler : Öğrenci
| Konu: Yüze dikiş efecti yapmak Çarş. Mayıs 27, 2009 4:13 pm | |
| Photoshopta yüze dikiş efecti yapmakBu anlatımda yüze nasıl dikiş atılmış görüntüsü veririzonu göreceğiz 1) önce dikiş efekti vereceğimiz uygun bir resim seçiyoruz... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
2) daha Sonra Yeni bir layer oluşturarak. #4D1700 renklerine sahip Brush tool aracı ile 2px boyutunda aşagıdaki gibi çizgiler çekiyoruz.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
3) daha sonra Aşagıdaki blending işlemlerini uygulayacağızz. Önce Drop shadow daha sonra Stroke Stroke uygularken alltaki renk olan seçenegi pattern olarak işaretliyoruz ve solunda yer alan oka tıkladıgımızda bir menu açılacak bu meaaaa load Pattern seçenegini tıklıyoruz ve indirdiğimiz olan patternimizi load ediyoruz. ve aşagıdaki effectlere gore uyguluyoruz.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
4) işlemimizin sonucunda aşagıdaki gibi bir goruntu elde etmemiz lazım. benim resmim biraz parlak oldugu için dikişler pek gerçekci durmuyo siz biraz daha koyu renkli resimler seçmeye çalışın.. Ben azda olsa gerçekçilik katmak için biraz burn tooL aracı iLe etraflarını yaktım. Görüntü aşagıdaki gibi oldu.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|