RockLife Rock Metal Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Renkli arka plan yapımı

2 posters
YazarMesaj
ßy_€L€kTroO
Özel Üye
Özel Üye
ßy_€L€kTroO

Başarı Puanı : 6556
Rep Puanı : 13
Yaş Yaş : 34
İş/Hobiler İş/Hobiler : Öğrenci

Renkli arka plan yapımı Empty
MesajKonu: Renkli arka plan yapımı   Renkli arka plan yapımı Icon_minitimeÇarş. Mayıs 27, 2009 4:05 pm

Yeni bir sayfa açıyoruz..Ben 1024*768 ebatlarında açtım..Tools menüsünden Gradient Tool(G) yi seçiyoruz ve Radial Gradient olarak ayarlıyoruz..
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Yeni bir Layer açıyoruz..Renk paletinden bir renk seçiyoruz..Ben Mavi (#00a5e4) rengi seçtim..
Radial Gradient uyguluyoruz..Böyle bir görüntü elde edeceksiniz..

Tekrar yeni bir Layer açıyoruz..Renk paletinden renk seçiyoruz..Benim kullandığım renk lacivert (#23366e)..Tekrar Radial Gradient uyguluyoruz..

Yeni bir Layer daha açın ve renk seçimin değiştirin..Pembenin biraz koyusunu (#a2237f) kullandım..Radial Gradient uygulayın..

Bu işlemi sayfa dolana kadar uygulayın..Unutmamanız gereken tek nokta her biri ayrı Layer üzerinde olacak..
Bu benim sonucum..

Pen Tool'u seçin ve aşağıdakine benzer çizgiler oluşturun..

Yeni bir Layer açın..Paths menüsünden çizdiğiniz Path'e Alt tuşu ile tıklayın..Böylece çizdiğiniz alan seçili hale gelecektir..Gradient Tool'u seçin ..Renk olarak Beyazı tercih ettim..Seçili alana Gradient uygulayın..

Filter>Blur>Gaussian Blur uygulayın..

Bu Layer'ı 3 kez kopyalayın [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yerlerini ayarlayın [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Çalışmamız neredeyse bitti [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Yeni bir Layer açın ve Beyaz renk ile Gradient uygulayın(Linear Gradient olacak)
Biraz Gaussian Blur verin..Ardından Distort>Diffuse Glow ekleyin..Buradaki ayarları kendinize göre ayarlayabilirsiniz..
Son olarak bu Layer'a Layer Mask ekleyin ve köşelerini silin.. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
nesly
Jo Admin
Jo Admin
nesly

Başarı Puanı : 249
Rep Puanı : 2
Yaş Yaş : 32

Renkli arka plan yapımı Empty
MesajKonu: Geri: Renkli arka plan yapımı   Renkli arka plan yapımı Icon_minitimeCuma Ekim 30, 2009 7:38 pm

Sonuç süper ama işlem uzun Yapıcaktım ama üşendim şuan 0125

İleride işime yarayabilir sağol +fan :)

Renkli arka plan yapımı
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Arka Sokaklar
» Arka Sıradakiler
» Dövme Yapımı...
» Renkli ve Hafif Gagalar
» Ataturk Resimleri (Renkli)