Yeni bir sayfa açıyoruz..Ben 1024*768 ebatlarında açtım..Tools menüsünden Gradient Tool(G) yi seçiyoruz ve Radial Gradient olarak ayarlıyoruz..
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Yeni bir Layer açıyoruz..Renk paletinden bir renk seçiyoruz..Ben Mavi (#00a5e4) rengi seçtim..
Radial Gradient uyguluyoruz..Böyle bir görüntü elde edeceksiniz..
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Tekrar yeni bir Layer açıyoruz..Renk paletinden renk seçiyoruz..Benim kullandığım renk lacivert (#23366e)..Tekrar Radial Gradient uyguluyoruz..
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Yeni bir Layer daha açın ve renk seçimin değiştirin..Pembenin biraz koyusunu (#a2237f) kullandım..Radial Gradient uygulayın..
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Bu işlemi sayfa dolana kadar uygulayın..Unutmamanız gereken tek nokta her biri ayrı Layer üzerinde olacak..
Bu benim sonucum..
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Pen Tool'u seçin ve aşağıdakine benzer çizgiler oluşturun..
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Yeni bir Layer açın..Paths menüsünden çizdiğiniz Path'e Alt tuşu ile tıklayın..Böylece çizdiğiniz alan seçili hale gelecektir..Gradient Tool'u seçin ..Renk olarak Beyazı tercih ettim..Seçili alana Gradient uygulayın..
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Filter>Blur>Gaussian Blur uygulayın..
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Bu Layer'ı 3 kez kopyalayın
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yerlerini ayarlayın
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Çalışmamız neredeyse bitti
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Yeni bir Layer açın ve Beyaz renk ile Gradient uygulayın(Linear Gradient olacak)
Biraz Gaussian Blur verin..Ardından Distort>Diffuse Glow ekleyin..Buradaki ayarları kendinize göre ayarlayabilirsiniz..
Son olarak bu Layer'a Layer Mask ekleyin ve köşelerini silin..
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]