1-) Hani cok Seytandın Neden qeLdın Oyuna,Beraber BasLadık yoLa Sen qeLdın Sonuna..
2-) Ben bıLırım SensızLık Ne demek Ben bıLırım SensızLık öLüme Denk..
3-) Kokunuda aL qıderken YaraLarımı TuzLama Madem..arkana bakma qıderken Hıc sevmedım Zaten..
4-)YaLnız kaLırsın YanLısı buLamadan ansızın cekıp qıder aqLarsın Durmadan Bır sızı basLadı KaLbı boqan..MutLuLuqu buLamazsın Hayatı anLamadan..
5-)AyrıLıktan oLsa qerek qecıkıyor sabahLar..Hep benLe beraber UnuttukLarın..
6-)Derde nerde Care Bende aqLarım sacmaLarım cok o zaman qıtme yaLvarırım.adiL deqıL bu hayat=yaLnızLıqım yettı artık bu qece beLkı Kafama sıkarım..
7-)AranıLan TeseLLıLer Neden Hep mesquLe Dustu..
8-)Bır kahraman ama bak kımdı bunaLdan en derınden..Doqru BıLdın bu cocuk ındı burada qozLerınden
9-)Tükettiqim 20 sarıLı Nikotin..Bu qencLıqım Harbı yaraLı nitekim adıma demıssınız Beterı beterın Kaqıt ustundemı Kı yazıLı kaderım..!!
тєℓєƒσηυη тυşℓαяıηα вιя ¢αη єкℓє∂ιм çєкмєуєη şєвєкєуι нαѕяєтℓє ѕüѕℓє∂ιм єууу вυ ηι¢к'ι σкυуαη ѕєηι çσк özℓє∂ιм..
Her günün son günün olacakmış gibi yaşa.. Çünkü bu günlerden birisi son olacaktır..
Уąģ쵴Ļµ کǿќêĶĻąŕđá HêЧąţĮмĮ λгıЧǿŗųм...
Bîzî BîR AllÂh BîrDê DostLÂrımız BîLsîN , ZâHmêT oLmâZsa qêRîsî îLêrLêsÎn.!!!
Ne yıldızları istiyorum gece yarılarımane güneşi istiyorum karanlığıma çok değil birtanem sadece seni istiyorum
BİZ VURULUNCA DEGİL UNUTULUNCA ÖLÜRÜZ
Cehennemin ortasında tek gülüşlük cennetimsin !
ne sevmek ne sevilmek hayatta en güzel şey şırıl şırıl İŞEMEK
AlEmIn dErDi bEn oLmUşUm dEmEkKi zAmNıNdA FeNa kOyMuŞuM
sévén bu kâLbîn çığLıkLârında , duâlârındâ bîlê hâlâ sên vârsın hîç mî duymuyorsun?
soranlara yalanız bilenlere kralız,şan şöhret sizin olsun biz falan filanız !!!