RockLife Rock Metal Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

En Kaliteli Serseri Nickleri

YazarMesaj
ßy_€L€kTroO
Özel Üye
Özel Üye
ßy_€L€kTroO

Başarı Puanı : 6556
Rep Puanı : 13
Yaş Yaş : 34
İş/Hobiler İş/Hobiler : Öğrenci

En Kaliteli Serseri Nickleri Empty
MesajKonu: En Kaliteli Serseri Nickleri   En Kaliteli Serseri Nickleri Icon_minitimeSalı Mayıs 26, 2009 5:53 am

1-) Hani cok Seytandın Neden qeLdın Oyuna,Beraber BasLadık yoLa Sen qeLdın Sonuna..

2-) Ben bıLırım SensızLık Ne demek Ben bıLırım SensızLık öLüme Denk..

3-) Kokunuda aL qıderken YaraLarımı TuzLama Madem..arkana bakma qıderken Hıc sevmedım Zaten..

4-)YaLnız kaLırsın YanLısı buLamadan ansızın cekıp qıder aqLarsın Durmadan Bır sızı basLadı KaLbı boqan..MutLuLuqu buLamazsın Hayatı anLamadan..

5-)AyrıLıktan oLsa qerek qecıkıyor sabahLar..Hep benLe beraber UnuttukLarın..

6-)Derde nerde Care Bende aqLarım sacmaLarım cok o zaman qıtme yaLvarırım.adiL deqıL bu hayat=yaLnızLıqım yettı artık bu qece beLkı Kafama sıkarım..

7-)AranıLan TeseLLıLer Neden Hep mesquLe Dustu..

8-)Bır kahraman ama bak kımdı bunaLdan en derınden..Doqru BıLdın bu cocuk ındı burada qozLerınden

9-)Tükettiqim 20 sarıLı Nikotin..Bu qencLıqım Harbı yaraLı nitekim adıma demıssınız Beterı beterın Kaqıt ustundemı Kı yazıLı kaderım..!!

тєℓєƒσηυη тυşℓαяıηα вιя ¢αη єкℓє∂ιм çєкмєуєη şєвєкєуι нαѕяєтℓє ѕüѕℓє∂ιм єууу вυ ηι¢к'ι σкυуαη ѕєηι çσк özℓє∂ιм..

Her günün son günün olacakmış gibi yaşa.. Çünkü bu günlerden birisi son olacaktır..

Уąģ쵴Ļµ کǿќêĶĻąŕđá HêЧąţĮмĮ λгıЧǿŗųм...
Bîzî BîR AllÂh BîrDê DostLÂrımız BîLsîN , ZâHmêT oLmâZsa qêRîsî îLêrLêsÎn.!!!

Ne yıldızları istiyorum gece yarılarımane güneşi istiyorum karanlığıma çok değil birtanem sadece seni istiyorum

BİZ VURULUNCA DEGİL UNUTULUNCA ÖLÜRÜZ

Cehennemin ortasında tek gülüşlük cennetimsin !

ne sevmek ne sevilmek hayatta en güzel şey şırıl şırıl İŞEMEK

AlEmIn dErDi bEn oLmUşUm dEmEkKi zAmNıNdA FeNa kOyMuŞuM

sévén bu kâLbîn çığLıkLârında , duâlârındâ bîlê hâlâ sên vârsın hîç mî duymuyorsun?

soranlara yalanız bilenlere kralız,şan şöhret sizin olsun biz falan filanız !!!

En Kaliteli Serseri Nickleri
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Galatasaray renkli nickleri ve sozleri
» Acımasız msn nickleri
» Duygusal Aşk Nickleri
» Msn Özür Ve Pişmanlık Nickleri
» Anlamli ingilizce msn nickleri