| Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
tuana_gs Özel Üye
Mesaj Sayısı : 534 Başarı Puanı : 649 Rep Puanı : 4 Kayıt tarihi : 03/06/09 Yaş : 33 Nerden : NORVEC..
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... Salı Tem. 21, 2009 11:33 am | |
| Dön; nasıl kimle nerdeysen Dön; beni biraz sevdiysen Dön; yüreğimde hasret, çaresiz kaldı | |
|
| |
tuana_gs Özel Üye
Mesaj Sayısı : 534 Başarı Puanı : 649 Rep Puanı : 4 Kayıt tarihi : 03/06/09 Yaş : 33 Nerden : NORVEC..
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... Paz Tem. 26, 2009 12:21 pm | |
| Bir hüzün şehri ayırdı bizi Ve bu son olmayacak Gözyaşıyla beslediği Her aşk ölümü tadacak | |
|
| |
tuana_gs Özel Üye
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... Paz Tem. 26, 2009 3:15 pm | |
| Anladım ki hiç kimse hiç kimse sen değil Hiç kimse senin gibi canımdan öte can değil Anladım ki hiç kimse hiç kimse sen değil Hiç kimse senin kadar fikrime huzur değil | |
|
| |
ßy_€L€kTroO Özel Üye
Mesaj Sayısı : 2532 Başarı Puanı : 6556 Rep Puanı : 13 Kayıt tarihi : 15/05/09 Yaş : 34 Nerden : Almanya İş/Hobiler : Öğrenci
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... Paz Tem. 26, 2009 3:29 pm | |
| Görmezdim önümü görmezdim Okudum yıllarca hep okudum Okumaktan boynumu büktüm yoruldum Bilmezdim adımı bilmezdim Aradım her şehirde aradım Koştum dere tepe aştım dolaştım Kimin uğruna.... Ne uğruna....... Herkez köşesini kapmış,iyi ama Ben nası büyük adam olucam Bir tek seni bana çok gördü dünya İyiler bu savaşı kaybetmiş | |
|
| |
tuana_gs Özel Üye
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... Ptsi Tem. 27, 2009 3:57 pm | |
| Al bu dünya, al senin olsun Benim hiç gözüm yok, hepsi senin olsun Ama son bir dilegim var senden su gaybana dünyada Varını, yogunu al, hepsini al da Beni benimle bırak Beni benimle bu cehennemde Ruhum senden çok uzak Yabancıyım senin cennetine | |
|
| |
ßy_€L€kTroO Özel Üye
Mesaj Sayısı : 2532 Başarı Puanı : 6556 Rep Puanı : 13 Kayıt tarihi : 15/05/09 Yaş : 34 Nerden : Almanya İş/Hobiler : Öğrenci
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... Salı Tem. 28, 2009 11:34 am | |
| Bu sarki senin icin Soz verdigim gunler icin Zamani durdurup Yeniden benim olman icin Belki seversin diye Belki donersin diye Belki doneriz eski gunlere seninle | |
|
| |
tuana_gs Özel Üye
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... Salı Tem. 28, 2009 9:56 pm | |
| beni sevdigini biliyorum bende seni seviyorum ama soylemeye cesaretim yokki | |
|
| |
tuana_gs Özel Üye
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... Paz Ağus. 02, 2009 9:25 pm | |
| Sana nerden rastladım Oldum derbeder Kendimi sana sakladım Senden daha güzel Kimseleri de takmadım Ölsem değişmem Kimseyi tanımadım ben Senden daha güzel | |
|
| |
tuana_gs Özel Üye
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... Çarş. Ağus. 12, 2009 12:36 pm | |
| İçim burkuluyor sen nasıl gidersen git. Dur, burayı iyi dinle; birkez daha söylüyorum ve son kez. Seni seviyorum. Sen giderken ben içimden haykıracağım 'kusursuz bir aşktı bu' diye. Kusursuz bir aşktı benim sana büyüttüğüm sen ne yaşadın bilmiyorum... Yine de tanıdı gönlüm yaşadı Bir kusursuz aşk büyüttüm sana pişman değilim!!! | |
|
| |
ßy_€L€kTroO Özel Üye
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... Perş. Ağus. 13, 2009 1:16 pm | |
| Sen varken düşlerimde Sen varken özlemimde Yaralı Yaralı bıraktın beni sen Ah.. Ağladım Kırıldı kanadım | |
|
| |
tuana_gs Özel Üye
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... Perş. Ağus. 13, 2009 1:35 pm | |
| Tertemizdi sanki dünya gözlerimi açtığım anda Hiç düşünmeden inandım masal tadında yarınlara Yalanlar ortasında kaldı tüm çocukluk anılarım Çizgi romanların dışında bir kahraman bulamadım Toz pembe olmasaydı keşke tüm rüyalarım Hep sorular sordum ama cevaplarını alamadım Hep yalan söylermiş hep yalan Kavuşamadı hiç ayrılanlar, masallar gerçek olmadı Aşık olduğum sokaklarda kimseler konuşmadı Ama şehir hiç susmadı hep ağladı hep ağladı... Son bir umut verse biri Ve güzel olacak bir gün herşey dese Ben inanırım belki de bu yalana Ben de alışırım gözlerimi kapamaya | |
|
| |
tuana_gs Özel Üye
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... C.tesi Ağus. 22, 2009 6:28 pm | |
| Birseyler ilk askimi hatirlatsada son askım sendin asla anlamasanda... | |
|
| |
nesly Jo Admin
Mesaj Sayısı : 203 Başarı Puanı : 249 Rep Puanı : 2 Kayıt tarihi : 12/06/09 Yaş : 32 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... Salı Ekim 27, 2009 2:57 pm | |
| Açmadığın dalda sözün geçer mi ??? | |
|
| |
tuana_gs Özel Üye
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... Paz Şub. 28, 2010 7:53 pm | |
| Bugün dağıldım, bugün yoktum. Ömrüm dedim, kat izlerin hep. Ömrüm, ömrüm yokluğun. Bugün siyahtım, bugün bıktım Ömrüm dedim kül izlerin hep. Ömrüm, baş ucunda unuttun. Yoksun, yoksun yanımda. Geçecek demiştin ya, Geçmedi duruyor hala. Yoksun, yoksun yanımda. Bu puslu kalanlarda, Yoksun yanımda. Unutma, Beni Unutma. Bugün pustum, Bugün korktum. Ömrüm dedin son sözlerin hep Ömrüm, ömrüm yokluğun. Bugün üveydim, bugün kıştım. Ömrüm dedim sen istedin hep, Ömrüm, sen vuruldun. Yoksun, yoksun yanımda. Geçecek demiştin ya, Geçmedi duruyor hala. Yoksun, yoksun yanımda. Bu puslu kalanlarda, Yoksun yanımda. Unutma, Beni Unutma. | |
|
| |
ßy_GiTaRisTt Admin
Mesaj Sayısı : 473 Başarı Puanı : 1304 Rep Puanı : 10 Kayıt tarihi : 16/05/09 Yaş : 35 Nerden : İstanbuL İş/Hobiler : GiTaRisTt
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... Salı Ekim 12, 2010 8:03 pm | |
| yerimi bilmem bilmem ne taraftayım, sesimi duymam ne zamandır araftayım. | |
|
| |
Su-Perisi Özel Üye
Mesaj Sayısı : 1200 Başarı Puanı : 3436 Rep Puanı : 1 Kayıt tarihi : 19/05/09 Nerden : Dünya İş/Hobiler : Öğrençi
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... Paz Ekim 17, 2010 3:00 pm | |
| Bir geçem gündüzüm yok dert ararsan bende çok bırak bu boş laflşarı bunlara karnımız tok | |
|
| |
ßy_GiTaRisTt Admin
Mesaj Sayısı : 473 Başarı Puanı : 1304 Rep Puanı : 10 Kayıt tarihi : 16/05/09 Yaş : 35 Nerden : İstanbuL İş/Hobiler : GiTaRisTt
| Konu: Geri: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... Paz Ekim 17, 2010 3:03 pm | |
| arkadaş sen bu değilsin , yaşıyan sadece fikrin , arkadaş niye gücendin? | |
|
| |
| Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... | |
|