RockLife Rock Metal Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Cevat Prekazi

YazarMesaj
ßy_€L€kTroO
Özel Üye
Özel Üye
ßy_€L€kTroO

Başarı Puanı : 6556
Rep Puanı : 13
Yaş Yaş : 34
İş/Hobiler İş/Hobiler : Öğrenci

Cevat Prekazi Empty
MesajKonu: Cevat Prekazi   Cevat Prekazi Icon_minitimePtsi Mayıs 25, 2009 4:08 pm

Cevat Prekazi Gsorg100yilcprekaziov4

Cevat Prekazi

1957'de dogan , 1985 - 1986 sezonunda galatasaray'a gelen unutulmaz futbolcu . ozellikle serbest vuruslardaki ustaligi ve assistleriyle ünlüdür. 15 mart 1989 tarihinde köln'deki monaco - galatasaray macinin 20. dakikasinda 37 metre mesafeden attigi siradisi gol ile izleyen herkesin hafizasina kendini kazimistir. fizik yapisi ve centilmenligiyle saniyorum turk futbolunun faydalandigi en iyi birkac yabanci futbolcudan biridir. (bkz: tony schumacher gheorge hagi). 1991 yilinda galatasarydan ayrildiktan sonra bir süre altay ve bakirkoyspor'da oynayip ulkesine geri donmustur.

Monoco macinda yaklasik 40m'den, yere yaklasik 30cm sabit yukseklikte hizla giden sutun, sag direk dibinden aglarla kucaklasmasi sonucu, spikerin agzindan cikan soz : oha bre prekazi

diyarbakırspor-galatasaray maçını izlerken spikerin birisi yanına gelir ve "maçın sonucu ne olur?" diye sorar....

spiker-evet cevat prekazi yanımızda..prekazi ne olur bu maçın sonucu?
prekazi-ne bileyim ben?!
spiker-sendeyiz ankara...

şampiyon klüpler kupasında monaco'ya attığı o efsane golü anlatırken, "öylesine vurdum, gol oldu" diyen efsane Galatasaraylı.

turkiyeye kirmizi tayt ve bileklere inmis corap akimini getiren insan

Futbol kariyerini Belgrad'da antrenörlük yaparak sürdürüyor...

Cevat Prekazi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Cevat Güler | Antrenör