RockLife Rock Metal Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

David Beckham Fan Clup

YazarMesaj
ßy_€L€kTroO
Özel Üye
Özel Üye
ßy_€L€kTroO

Başarı Puanı : 6556
Rep Puanı : 13
Yaş Yaş : 34
İş/Hobiler İş/Hobiler : Öğrenci

David Beckham Fan Clup Empty
MesajKonu: David Beckham Fan Clup   David Beckham Fan Clup Icon_minitimePaz Mayıs 24, 2009 12:06 pm

[move][size=18pt]David Beckham [/size] [/move]

Hayatı aşk ve futbol

Her attığı adım olay olan, özel hayatı sık sık mesleğinin önüne geçen David Beckham, 'Benim Hikayem' isimli kitabında hayallerini ve yaşadıklarını okurlarıyla paylaştı.

Bazıları onu futbolun en büyük yıldızlarından biri olarak tanımlasa da, pek çoklarına göre sadece bir pazarlama harikası! Sadece futboluyla değil evliliği, yakışıklılığı, oynadığı reklamlar, dövmeleri ve sürekli değiştirdiği saç modeliyle de gündemde olan David Beckham, 'Benim Hikayem' adlı kitabında kendini anlattı.

TÜRKİYE'YE ÖVGÜ YAĞDIRDI
Çocukluk hayali bir gün Manchester United'da oynamak olan Beckham, kitabında futbol kariyerini tüm açıklığıyla kaleme alırken, evlilik hikayesi ve çocuklarının doğumunu da okurlarıyla paylaşıyor. David Beckham, futbol dünyasındaki karmaşık ilişkilere ayna tuttuğu 'Benim Hikayem'de 2002 Dünya Kupası'nda Türk Milli Takımı'nın oyununa da övgüler yağdırıyor: "Doğru bir şekilde oynuyorlardı ve bu da onları izlenmesi gereken harika bir takım yapıyordu..." Hayatını samimi ve yalın bir dille okurlarına aktaran David Beckham, futbola dair hayallerini şöyle ifade ediyor:

'BABAM BENİ ÇOK ZORLADI'
* Oyunumdaki bütün güçlü yönler, babamın 20 yıl önce bana parkta öğrettikleridir. Hava kararıp topu görmek zorlaşıncaya kadar düzgün şut çekme çalışması yapardık. Bazen beni çılgına çevirse de harika bir çalışmaydı bu. Babam beni zorluyordu ama bütün yapmak istediğim futbol oynamak olduğu için kendimi şanslı hissediyordum.

* Eğer futbol oynamasaydım büyüyünce ne iş yapardım bilmiyorum. Müzik derslerini severdim ve ilkokulda düzgün bir sesim olduğunu söylerlerdi. Mezun olmadan önce ilkokul korosunda solo şarkı söylerdim. Eğitim hayatım boyunca en çok sevdiğim ders ise resim dersiydi. Chingford Lisesi'ne gitmeden önce bile boyamayı severdim.

'KOÇLARIM SÜPERDİ'
* Parkta babamla oynadığım dönemden bu yana iyi koçlarla çalışmış olmaktan dolayı şanslıyım. Don Wiltshire ve Martin Hearther, ikisi birbirine taban tabana zıt karakterde oldukları halde, ergenlik dönemimde benim için harika koçlardı. Waltham Forest'a seçildiğim zaman kendimi İngiltere Milli Takımı'na girmiş gibi hissettim.

* Manchester'da birkaç gün ya da bir hafta boyunca kalmak, futbol oynamak ve sabahtan akşama kadar futbol konuşmak çok hoşuma gidiyordu. İyi bir izlenim bırakmak için her şeyi yapıyor ve elimden geldiği kadar çok çalışıyordum.

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][/color]

David Beckham Fan Clup
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» David Villa Sanchez Fan Clup
» Bacary Sagna Fan Clup
» Carles Puyol Fan Clup
» Alberto Gilardino Fan Clup
» Mustafa Sarp Fan Clup