Açıköğretim (AÖF) Kayıt Tarihleri ve Bilgiler
AOF
Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nin Açıköğretim Fakülteleri (AÖF)'nde internet başvuru ve kayıt işlemleri 23 Eylül 2009'da başlıyor.
Kaynak: Anadolu Üniversitesi
Açıköğretim'e (AÖF) Kayıt Tarihleri ve Genel Bilgiler
Anadolu Üniversitesi'nden yapılan açıklamaya göre, üniversitesinin uzaktan eğitim sistemine göre öğretim yapan Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerine Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS) ile yerleştirilen adayların kayıt işlemleri 23 Eylül - 20 Ekim 2009 tarihleri arasında yapılacak.
Kayıtların,
http://aofkayit.anadolu.edu.tr/ adresinden internet başvuru ve AÖF bürolarından kayıt olmak üzere iki aşamalı yapılacağı bildirildi.
Anadolu Üniversitesi 5806 sayılı Kanundan yararlanarak Kayıt Yenileme ile ilgili bildirisi.
5806 sayılı Kanundan yararlanarak 2009-2010 Öğretim yılı Güz yarıyılında kayıt yenileyecek öğrenciler kesin kayıt sırasındaki tercihleri doğrultusunda;
I. a) Başarısız oldukları derslerden devam hakkı talep etmiş olanlar, halen kayıtlı öğrencilerin devam edecekleri derslere kayıt olacaklardır. (Bir derse bir defadan fazla devam edilemeyeceği daha önce duyurulmuştu. Derse devam eden ancak “DZ” notu alan öğrencilere o ders için sınav hakkı verilmeyecektir.)
b) Sadece sınav hakkı kullanacak öğrenciler ilgili dersin “af sınav grubuna” kayıt olacaklardır.
II. Bazı derslerden devam bazı derslerden de sınav hakkı talep eden öğrenciler ise devam etmek istedikleri dersleri normal ders programından, sınav hakkı kullanacakları dersleri ise af sınav grubu derslerinden seçerek kayıt olacaklardır.
Öğrenciler devam koşulunu yerine getirmedikleri yıllık dersler için programlarında yer alan yıllık derslere Güz dönemi başında I ve II nolu maddelere uygun olarak kayıt yaptıracaklardır.
Öğrenciler, devam etmek istedikleri derslerden haftalık ders programında çakışma var ise sadece birine devam edebilecek, çakışan diğer dersi ise açıldığı dönemde alabilecektir.
Öğrencilerden devam etmek istedikleri veya sınavına girmek istedikleri dersler için en çok 45 ECTS kredi sınırı aranmayacaktır.
Öğrencilerin kayıtlarını yukarıda belirtilen duruma uygun olarak kontrol edip, ekle-sil haftasında düzeltme işlemlerini yapmaları gerekmektedir.