RockLife Rock Metal Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

İstanbul Kültür Üniversitesi Telefon No Adresi Bilgiler

YazarMesaj
Su-Perisi
Özel Üye
Özel Üye
Su-Perisi

Başarı Puanı : 3436
Rep Puanı : 1
İş/Hobiler İş/Hobiler : Öğrençi

İstanbul Kültür Üniversitesi Telefon No Adresi Bilgiler Empty
MesajKonu: İstanbul Kültür Üniversitesi Telefon No Adresi Bilgiler   İstanbul Kültür Üniversitesi Telefon No Adresi Bilgiler Icon_minitimeC.tesi Ekim 16, 2010 2:22 pm

İstanbul Kültür Üniversitesi
(Üniversiteler)

Telefon No : 0 212 639 30 24
Web Adresi : İku.Edu.Tr

1997 yılında kuruldu.

Yerleşim: E-5 karayolu üzerinde Ataköy metro durağına 100 m uzaklıkta bulunuyor.

Eğitim: İngilizce olarak yapılıyor.

Akademik birimler: Üniversite bünyesinde 5 fakülte, 2 meslek yüksekokulu ve 2 enstitü bulunuyor.

Barınma: Öğrenciler Kredi ve Yurtlar Kurumu’na bağlı olan yurtlardan yararlanabiliyor.

Beslenme: Şirinevlerdeki 3 binada ayrı ayrı kafeterya ve restorantlar hizmet veriyor.

Teknoloji: Üniversitede biri 10, biri 15, üçü 25 ve biri de 30 PC’den oluşan 6 adet uygulama laboratuvarları derslerin dışında da öğrencilerin kullanımına açık.

Sağlık hizmetleri: Sağlık, rehberlik ve psikolojik danışmanlık hizmetleri Sağlık Dairesi Başkanlığı’nca yürütülüyor. Gerekli hallerde Ataköy Hastanesi’nden anlaşmalı hastane olarak yararlanılıyor.

Spor tesisleri: Ataköy yerleşkesinde bulunan kapalı spor salonuna ek olarak spor tesisleri bakımından zengin olan semtlerdeki çeşitli kuruluşlarla anlaşma yapılarak öğrenciler yararlandırılıyor.

İstanbul Kültür Üniversitesi Telefon No Adresi Bilgiler
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» İstanbul Üniversitesi Telefon No Adresi Bilgiler
» İstanbul Ticaret Üniversitesi Telefon No Adresi Bilgiler
» İstanbul Bilgi Üniversitesi Telefon No Adresi Bilgiler
» İTÜ İstanbul Teknik Üniversitesi Telefon No Adresi Bilgiler
» Çağ Üniversitesi Telefon No Adresi Bilgiler