RockLife Rock Metal Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Mustafa Kemal Üniversitesi Telefon No Adresi Bilgiler

YazarMesaj
Su-Perisi
Özel Üye
Özel Üye
Su-Perisi

Başarı Puanı : 3436
Rep Puanı : 1
İş/Hobiler İş/Hobiler : Öğrençi

Mustafa Kemal Üniversitesi Telefon No Adresi Bilgiler Empty
MesajKonu: Mustafa Kemal Üniversitesi Telefon No Adresi Bilgiler   Mustafa Kemal Üniversitesi Telefon No Adresi Bilgiler Icon_minitimeC.tesi Ekim 16, 2010 2:14 pm

Mustafa Kemal Üniversitesi
(Üniversiteler)

Telefon No : 0 326 221 33 17-18-19
Web Adresi : Mku.Edu.Tr
1992 yılında kuruldu.

Yerleşim: Üniversite 6 kampüs alanından oluşuyor.

Eğitim: Türkçe olarak yapılıyor.

Akademik birimler: Üniversite bünyesinde 9 fakülte, 4 yüksekokul, 7 meslek yüksekokulu, 3 enstitü ve 4 araştırma uygulama merkezi bulunuyor.

Barınma: Kredi ve Yurtlar Kurumu’na bağlı olarak Antakya’da Sabancı Kız Yurdu 544, merkezdeki B Blok Kız Yurdu 280, Borsa Erkek Yurdu 240, Prefabrik A-B Blok 504 kişi kapasiteli.

Beslenme: Üniversite tarafından öğle ve akşam yemekleri uygun fiyatla öğrencilere sunuluyor.

Teknoloji: Yerleşimi farklı olan üniversitede birbirinden bağımsız 7 yerel ağ yapısı bulunuyor. Bu ağ yapıları içinde 70 terminal hizmet veriyor.

Sağlık hizmetleri: Mediko-Sosyal Merkezi sağlık ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyor. Sağlık merkezlerinde 1 pratisyen doktor, 1 diş hekimi, 1 biyolog ve 4 hemşire görev yapıyor.

Spor tesisleri: Merkez Kampüs, iskenderun Meslek Yüksekokulu Kampüsü ve Sağlık Yüksekokulu’nda kapalı spor salonları var. Ayrıca Serinyol Kampüsü’nde futbol sahası bulunuyor.

Mustafa Kemal Üniversitesi Telefon No Adresi Bilgiler
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Çağ Üniversitesi Telefon No Adresi Bilgiler
» Ege Üniversitesi Telefon No Adresi Bilgiler
» Koç Üniversitesi Telefon No Adresi Bilgiler
» Pamukkale Üniversitesi Telefon No Adresi Bilgiler
» Çukurova Üniversitesi Telefon No Adresi Bilgiler