RockLife Rock Metal Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

''Galatasaray benim evim''

YazarMesaj
Su-Perisi
Özel Üye
Özel Üye
Su-Perisi

Başarı Puanı : 3436
Rep Puanı : 1
İş/Hobiler İş/Hobiler : Öğrençi

''Galatasaray benim evim'' Empty
MesajKonu: ''Galatasaray benim evim''   ''Galatasaray benim evim'' Icon_minitimePtsi Eyl. 06, 2010 3:31 pm

G.Saraylı Harry Kewell, 12 yıl önce Sheree Murphy ile iddiaya girdi. Chelsea'li Sheree Murphy, takımı Arsenal'e kaybedince Avustralyalı Yıldıza Yemek ısmarladı ve...

''Galatasaray benim evim'' 59233349438

G.Saray taraftarının Hagi'den bu yana en sevdiği yabancı futbolcu olan Harry Kewell, eşi Sheree ile birlikte G.Saray Dergisi'ne konuk oldu ve sadece futbol değil özel hayatlarına dair birçok detayı futbolseverlerle paylaştı. 12 yıl önce bir gece kulübünde tanışan Harry Kewell ve Sheree Murphy'nin flörtünü Chelsea'nin kaybettiği bir maç başlatmış. Chelsea'nin Arsenal ile oynadığı maçta taraftarı olduğu Chelsea kaybedince müstakbel eşine yemek ısmarlayan Sheree Murphy, Harry Kewell'ın çok iyi dans ettiğini de itiraf etti. Üç çocuk sahibi olan ve dördüncü çocuğu da isteyen çift, Sheree Murphy'nin Londra'da kariyerine devam etmesi ve çocuklarının eğitimi nedeniyle internette hasret gideriyor. Gün içinde en az 10 kez Skype aracılığıyla görüntülü görüşme yapan çift, Sheree Murphy'nin tatillerinde İstanbul'da bir araya geliyor.

"BABAMIZ MEŞHUR BİR ADAMMIŞ"

G.Saray taraftarının yanı sıra Beşiktaş ve F.Bahçelilerin de kendilerine karşı çok iyi davrandığına dikkat çeken çift, çocukların, babalarının meşhur bir adam olduğunu G.Saray taraftarının Kewell'a yaptıkları tezahüratlar sonrası öğrendiklerini ifade etti.

Harry'yi zorlamamak lazım

Sheree Murphy:
"Harry ile evli olmak... Bazı şeyleri zorlamamak lazım. Maçlardan sonra konuşur ama az konuşur. Daha sonra tekrar arar, sinirliyse ya da başka bir durum varsa anlatır. Bazen eve gelir ve "Konuşmak istemiyorum, unutmak istiyorum" der. Sadece ailesiyle olmak ister. Konuşmak istediği ana kadar beklerim. Gerçekten onunla gurur duyuyorum."

Sheree'yi seviyorum

Harry Kewell:
"Hep şunu düşünmüşümdür; kendi hayalleri, kendi kişiliği, kendi kabiliyetleri olan biriyle evli olmalıyım. Benimle evli olan kadın sadece benim hayatımı yaşıyor olmamalı.Onun hayalleri var, yaşamak istediği her şeyi yaşayabiliyor. Kendine güveni tam ve gidip kendi olarak yaşayabiliyor. Başka hiçbir şeye ihtiyacı yok. Bu sebepten dolayı onu seviyorum. Onu televizyonda görmeyi seviyorum. Bu, onun işi. Hiçbir zaman işinin önünde durmak istemem."

Galatasaray benim evim

Harry Kewell: "Galatasaray'da forma giymekten keyif alıyorum. Herkes, her yerde bana evimdeymişim gibi hissettiriyor. Burada tek başına olmak zor, ama insan bazen maalesef ailesinden ayrı bir yere gelerek çalışmak durumunda oluyor. Sheree de İngiltere'de çalışıyor, çocuklar orada okuyor."

TAYLOR&RUBY'NİN BAŞKAN HATIRASI
Galatasaray Başkanı Adnan Polat da Kewell'ın oğlu ve kızını her gördüğünde ilgi gösteriyor.

''Galatasaray benim evim'' B_fe7d9a37fca0c24f6dbfb90515ce3808

''Galatasaray benim evim''
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» 'Galatasaray'ın yeni transferi benim!'
» Benim Karım Bir Melek
» 'Benim için onurdur'
» Bu Kalp Benim Değil mi?
» Benim Bir Annem Melek