Delgado krizini aşamayan Beşiktaş, yerli '10.5 numara' arayışlarını sonuçlandırdı...
Kara Kartallar, Stuttgart’tan ayrılan Yıldıray Baştürk’le her konuda anlaştı.
Gol yollarında sıkıntı yaşayan Beşiktaş, Delgado’yu bir türlü ikna edemeyince ‘10.5 numara’ için yerli isimlere yöneldi. Daha önce Deco ve Dos Santos gibi isimlerle ilgilenen Kara Kartallar, Delgado’dan ‘Hayır’ yanıtını alınca yabancı defterini kapattı. Yerli futbolcular arasındaki alternatifler arasında ise, en ağır basan isim Yıldıray Baştürk oldu. Teknik direktör Mustafa Denizli’nin istediği oyuncular arasında yer alan Yıldıray da, Kartal’dan gelen teklifi kabul etti. Geçen sezon fazla forma şansı bulamadığı Stuttgart’ın da bu transfere yeşil ışık yaktığı kaydedildi. Bu arada Denizli’nin de, “Yerli bir 10 numara alacağız” sözleri, Yıldıray transferini doğruladı.
Toroğlu’ndan Deco iddiası
Bu arada dün Lig TV’de yayınlanan Maraton programında Erman Toroğlu ilginç bir iddia ortaya attı.Toroğlu, “Bodrum’da Beşiktaşlı bir yöneticiyle görüştüm.Kelli-felli bir adam... Bana Deco’yla her konuda anlaştıklarını söyledi. Yalan söyleyeceğini sanmıyorum, kendisinden emindi” diye konuştu.
Orhan Yıldırım