RockLife Rock Metal Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Kızının doğum gününde şehit

YazarMesaj
ßy_€L€kTroO
Özel Üye
Özel Üye
ßy_€L€kTroO

Başarı Puanı : 6556
Rep Puanı : 13
Yaş Yaş : 34
İş/Hobiler İş/Hobiler : Öğrenci

Kızının doğum gününde şehit Empty
MesajKonu: Kızının doğum gününde şehit   Kızının doğum gününde şehit Icon_minitimeC.tesi Mayıs 30, 2009 7:18 am

Kızının doğum gününde şehit 6506aef8-97a8-49f4-aed4-b9d8e5e199f6

Hakkari'nin Çukurca ilçesi Gezgintepe bölgesinde kayalıklardan düşerek şehit olan uzman çavuş Abuzer Doğan'ın cenazesi memleketi Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde, daha önce şehit olan 2 kuzeninin yanında toprağa verildi. Şehidin, kızının doğum gününde şehit olduğu ortaya çıktı. Hakkâri'ye giderken eşi ve çocuklarını baba ocağı Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesine bağlı Beyoğlu beldesine bırakan Doğan'ın cenazesi helikopterle memleketine getirildi. Operasyona çıkacağı için 1 gün önce kızını arayan Doğan'ın, "Seni çok özledim meleğim. Melek olup seni rüyanda öpeceğim" dediği öğrenildi. "Bana bir şey olursa o güzel gözlerin sakın ağlamasın Ayşem" dediği eşi Ayşe ise cenaze töreninde, "Kızının doğum gününde şehit oldun beni yalnız bıraktın" diye ağıt yaktı. Şehit Doğan için Yeni Cami'de düzenlenen cenaze törenine, Manisa'da vatani görevini yapan kardeşi Ali Doğan da katıldı. Doğan'ın cenazesi, mayına basarak 1 yıl önce şehit olan kuzeni Ramazan Orçan ve 12 yıl önce aynı şekilde şehit olan diğer kuzeni İsmail Orçan'ın da mezarlarının bulunduğu Kayalar Mahallesi'ndeki mezarlıkta, kuzenlerinin yanında toprağa verildi.

Kızının doğum gününde şehit
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Polise talimat:Şehit askerlerin cenazesine katılın
» Doğum Gününe Göre Kişiliğiniz..
» Doğum gününüzle ilgili herşey..