ßy_€L€kTroO Özel Üye
Mesaj Sayısı : 2532 Başarı Puanı : 6556 Rep Puanı : 13 Kayıt tarihi : 15/05/09 Yaş : 34 Nerden : Almanya İş/Hobiler : Öğrenci
| Konu: Kızının doğum gününde şehit C.tesi Mayıs 30, 2009 7:18 am | |
| Hakkari'nin Çukurca ilçesi Gezgintepe bölgesinde kayalıklardan düşerek şehit olan uzman çavuş Abuzer Doğan'ın cenazesi memleketi Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde, daha önce şehit olan 2 kuzeninin yanında toprağa verildi. Şehidin, kızının doğum gününde şehit olduğu ortaya çıktı. Hakkâri'ye giderken eşi ve çocuklarını baba ocağı Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesine bağlı Beyoğlu beldesine bırakan Doğan'ın cenazesi helikopterle memleketine getirildi. Operasyona çıkacağı için 1 gün önce kızını arayan Doğan'ın, "Seni çok özledim meleğim. Melek olup seni rüyanda öpeceğim" dediği öğrenildi. "Bana bir şey olursa o güzel gözlerin sakın ağlamasın Ayşem" dediği eşi Ayşe ise cenaze töreninde, "Kızının doğum gününde şehit oldun beni yalnız bıraktın" diye ağıt yaktı. Şehit Doğan için Yeni Cami'de düzenlenen cenaze törenine, Manisa'da vatani görevini yapan kardeşi Ali Doğan da katıldı. Doğan'ın cenazesi, mayına basarak 1 yıl önce şehit olan kuzeni Ramazan Orçan ve 12 yıl önce aynı şekilde şehit olan diğer kuzeni İsmail Orçan'ın da mezarlarının bulunduğu Kayalar Mahallesi'ndeki mezarlıkta, kuzenlerinin yanında toprağa verildi. | |
|