|
|
| Aska Beyaz Güller | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
ßy_€L€kTroO Özel Üye
Mesaj Sayısı : 2532 Başarı Puanı : 6556 Rep Puanı : 13 Kayıt tarihi : 15/05/09 Yaş : 34 Nerden : Almanya İş/Hobiler : Öğrenci
| Konu: Aska Beyaz Güller Cuma Mayıs 29, 2009 4:29 pm | |
| Aglama belalim Agitlar yakma Yürek paralayip Can parçalama Umutlari tavana asip Kadere çatma Yasadiklarini kirip Olanlari ziyan sayma Sevgiyi birakip Acilara sarilma Aski unutup Dertlere dalma Anilari silip Yarinlari sorgulama Kalan hatiralari yikip Gelecege volta sallama Kaçip gidemezsin Gelmeyi denememissin Olmuyor deyip vazgeçemezsin Bir daha bastan istemelisin Aglamayi agiti ahi unutup Tekrar sevmelisin Isyan bayragini yakip Baska beyaz güller derlemelisin
Murat Ince | |
| | | ßy_€L€kTroO Özel Üye
Mesaj Sayısı : 2532 Başarı Puanı : 6556 Rep Puanı : 13 Kayıt tarihi : 15/05/09 Yaş : 34 Nerden : Almanya İş/Hobiler : Öğrenci
| Konu: Geri: Aska Beyaz Güller Cuma Mayıs 29, 2009 4:29 pm | |
| Adi Yalnizlik
Gölgen gibidir yalnizlik Gecenin issizligi karanligi gibi bos ve soguk Sarilirsin ararsin tutamazsin Yoktur çaresi
Adi yalnizlik Yazilmistir bir kere Yigit olsan da büker bilegi Cesur olsan da sizlatir yüregi
Içindedir sevgi, insanin tek dilegi Atesten gömlek misali Sevgi Sevgi Sevgi
Murat Ince | |
| Konu: Geri: Aska Beyaz Güller Cuma Mayıs 29, 2009 4:29 pm | |
| Aldirma
Gözlerinin baktigi isiklarda degil Görmedigin karanliklardayim Bilipte gittigin yollarda degil Pusularda terkettigin, Zorlu daglardayim... Sen tutundugum dalim Bilki... Ardina bakmadigin uçurumlardayim. Ezberledigin siirlerde degil, Yeminler ettigin sözlerdeyim... Oturdugun zengin sofralarda degil Bir ekmegi...yer sofrasinda, Gönülden bölenlerdenim... Hiç üzülme! ... Niyetim yok görmeyecegim, Bagin Gülünü dermeye, Utançla degil inan onurla Belki ilahi olmayan bir gururla Günahsa günah...oda boynuma, Ben bu cani sana yakar Yakarim...var sen aldirma...
Murat Ince | |
| Konu: Geri: Aska Beyaz Güller Cuma Mayıs 29, 2009 4:30 pm | |
| Alismadi
Tiryaki elinde bir izmarit gibi hayat, Yüregimin ucunu tutustur ve yak, Maskeli baloda gördügün, sahte saltanat. Içini arindirir Azrail...beni bana birak,
Daha söylenmedik ne yalan kaldi hayatta, Bir insana söylenecek ne varsa, Senden bile emanet birakildiysa Hepsi söylendi...tükendi...dur! ...artik, Yetmedi mi...bitmedi mi... Kulaklar duydu, can katlandi Fakat...gönül aldanmadi Bil ki...hiç alismadi...
Dalganin kiyiya vurdugu an gibi Hem arsiz...hem asik Yürek bir cana, Can bir kula, hala sevdali... Sevdalik bizde, Medcezirler kadar masumdu...
Murat Ince | |
| | | | Aska Beyaz Güller | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|